Неділя
05.05.2024
22:12
Вітаю Вас Гість
RSS
 
Вітаміни з грядки
Головна Реєстрація Вхід
Блог »
Меню сайту

Категорії розділу
Салати [23]
Овочеві гарніри [9]
Закуски [9]
Супи [13]
Соуси [10]
Другі страви [10]
Солодкі страви [0]
Напої [0]
Заготовки [0]

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 117

Статистика
Каталог webplus.info
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2010 » Липень » 14 » Глазурований лопух
10:50
Глазурований лопух
     Кореневище нарізають кружальцями 4—5 см товщиною, кладуть у злегка підсмажений цукор і, струшуючи каструлю, витримують на вогні 5—7 хв, заливають киплячою водою, додають сіль, вершкове масло, тушать під кришкою 15 хв. Подають посипаним зеленню (так готують також скорцонеру, вівсяний корінь, топінамбур, селеру, пастернак, кмин).
 
     750 г лопуха, 2 столові ложки цукру, І склянка води, 2 столові ложки масла, по 1 столовій ложці петрушки і крону, сіль.
Категорія: Другі страви | Переглядів: 719 | Додав: sodem | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Поділитись

Пошук

Календар
«  Липень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архів записів

Друзі сайту
Шепетівський СТК ТСОУ
Заробіток в Інтернет
etxt.ru


Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz