Неділя
05.05.2024
13:31
Вітаю Вас Гість
RSS
 
Вітаміни з грядки
Головна Реєстрація Вхід
Блог »
Меню сайту

Категорії розділу
Салати [23]
Овочеві гарніри [9]
Закуски [9]
Супи [13]
Соуси [10]
Другі страви [10]
Солодкі страви [0]
Напої [0]
Заготовки [0]

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 117

Статистика
Каталог webplus.info
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » Овочеві гарніри
     Зерна вареної або консервованої кукурудзи змішують з нарізаною кубиками вареною морквою, додають олію, зелену цибулю, кріп або петрушку, лимонний сік.
 
     300 г кукурудзи, 100 г  моркви, по 50 г цибулі й кро ... Читати далі »
Категорія: Овочеві гарніри | Переглядів: 521 | Додав: sodem | Дата: 08.06.2010 | Коментарі (0)

     Варені коренеплоди скорцонери або вівсяного кореня (топінамбура, лопуха) нарізають кружальцями, приправляють лимонним або ревеневим соком, олією.
 
     500 г коренеплодів скорцонери (вівсяного кореня, топінамбура, лопуха), 1 л ... Читати далі »
Категорія: Овочеві гарніри | Переглядів: 520 | Додав: sodem | Дата: 08.06.2010 | Коментарі (0)

     Великі листки шпинату, базели або лободи та портулак тушкують, приправляють майонезом, зеленою цибулею.

     400 г шпинату (базели, лободи), 100 портулаку, 100 г майонезу, 1 столова ложка цибулі, сіль.
Категорія: Овочеві гарніри | Переглядів: 553 | Додав: sodem | Дата: 08.06.2010 | Коментарі (0)

     Черешки нарізають на шматочки 3-5 см, тушкують, додають нарізаний кубиками варений коренеплід кмину, приправляють салатною заправкою II.
 
     По 200 г ревеню і кмину, 1 порція заправки.
Категорія: Овочеві гарніри | Переглядів: 541 | Додав: sodem | Дата: 08.06.2010 | Коментарі (0)

     Головки зеленого салату або вітлуфу, катрану, фенхелю варять, нарізають кільцями, приправляють заправкою II і товченими горіхами, майораном, кропом.
 
     500 г салату (інших овочів), З столові ложки  горіхів, 2 стол ... Читати далі »
Категорія: Овочеві гарніри | Переглядів: 518 | Додав: sodem | Дата: 08.06.2010 | Коментарі (0)

     Черешки нарізають на шматочки 3—4 см, відварюють, додають нарізане кубиками яблуко та варену моркву, приправляють заправкою І, чабером.

     200 г мангольду, 1 яблуко, 1 морквина, 1 порція заправки, чабер.
Категорія: Овочеві гарніри | Переглядів: 602 | Додав: sodem | Дата: 08.06.2010 | Коментарі (0)

     Спаржу нарізають на шматочки 2—3 см, тушкують, приправляють петрушкою і заправкою II.

     500 г спаржі, 2 столові ложки петрушки, 2 порції заправки.
Категорія: Овочеві гарніри | Переглядів: 799 | Додав: sodem | Дата: 08.06.2010 | Коментарі (0)

     Нарізану бамію тушкують, додають посічену й перетерту з сіллю зелену цибулю, нарізану петрушку або кріп, посипають чабером, заправляють салатною заправкою І або II.
 
     500 г бамії, 2 столові ложки цибулі, 1 столова ... Читати далі »
Категорія: Овочеві гарніри | Переглядів: 579 | Додав: sodem | Дата: 08.06.2010 | Коментарі (0)

     Варений коренеплід нарізають кружальцями або кубиками, змішують з олією, оцтом, солять, приправляють зеленою цибулею і майораном або васильками, гісопом.
    
     750 г селери, 2 столові ложки олії, 5 столових ... Читати далі »
Категорія: Овочеві гарніри | Переглядів: 603 | Додав: sodem | Дата: 08.06.2010 | Коментарі (0)

Поділитись

Пошук

Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Друзі сайту
Шепетівський СТК ТСОУ
Заробіток в Інтернет
etxt.ru


Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz