Меню сайту
Категорії розділу
Наше опитування
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » Овочеві гарніри
Зерна вареної або консервованої кукурудзи змішують з нарізаною кубиками вареною морквою, додають олію, зелену цибулю, кріп або петрушку, лимонний сік.
300 г кукурудзи, 100 г моркви, по 50 г цибулі й кро
...
Читати далі »
Варені коренеплоди скорцонери або вівсяного кореня (топінамбура, лопуха) нарізають кружальцями, приправляють лимонним або ревеневим соком, олією.
500 г коренеплодів скорцонери (вівсяного кореня, топінамбура, лопуха), 1 л
...
Читати далі »
Великі листки шпинату, базели або лободи та портулак тушкують, приправляють майонезом, зеленою цибулею.
400 г шпинату (базели, лободи), 100 портулаку, 100 г майонезу, 1 столова ложка цибулі, сіль.
Черешки нарізають на шматочки 3-5 см, тушкують, додають нарізаний кубиками варений коренеплід кмину, приправляють салатною заправкою II.
По 200 г ревеню і кмину, 1 порція заправки .
Головки зеленого салату або вітлуфу, катрану, фенхелю варять, нарізають кільцями, приправляють заправкою II і товченими горіхами, майораном, кропом.
500 г салату (інших овочів), З столові ложки горіхів, 2 стол
...
Читати далі »
Черешки нарізають на шматочки 3—4 см, відварюють, додають нарізане кубиками яблуко та варену моркву, приправляють заправкою І, чабером.
200 г мангольду, 1 яблуко, 1 морквина, 1 порція заправки, чабер.
Спаржу нарізають на шматочки 2—3 см, тушкують, приправляють петрушкою і заправкою II.
500 г спаржі, 2 столові ложки петрушки, 2 порції заправки.
Нарізану бамію тушкують, додають посічену й перетерту з сіллю зелену цибулю, нарізану петрушку або кріп, посипають чабером, заправляють салатною заправкою І або II.
Варений коренеплід нарізають кружальцями або кубиками, змішують з олією, оцтом, солять, приправляють зеленою цибулею і майораном або васильками, гісопом.
Поділитись
Пошук
Календар
« Січень 2025 » Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Архів записів