Неділя
05.05.2024
12:49
Вітаю Вас Гість
RSS
 
Вітаміни з грядки
Головна Реєстрація Вхід
Блог »
Меню сайту

Категорії розділу
Салати [23]
Овочеві гарніри [9]
Закуски [9]
Супи [13]
Соуси [10]
Другі страви [10]
Солодкі страви [0]
Напої [0]
Заготовки [0]

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 117

Статистика
Каталог webplus.info
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » Салати
1 2 »
     Моркву і яблуко натирають на крупній тертці, а хрін на дрібній тертці, приправляють заправкою III.
 
     2 великі морквини, 1 яблуко, 1 корінець хріну, 1 порція заправки.
Категорія: Салати | Переглядів: 1176 | Додав: sodem | Дата: 08.06.2010 | Коментарі (0)

     Коренеплід селери, моркву, яблуко натирають на крупній тертці, додають кислий сир з молоком, добре перемішують, викладають на листки салату у салатницю, прикрашають зеленню цибулі або селери, тертими горіхами, пареним чорносливом.
Категорія: Салати | Переглядів: 684 | Додав: sodem | Дата: 08.06.2010 | Коментарі (0)

     Коренеплід кмину і яблуко натирають на крупній тертці, додають потовчені горіхи та консервовану кукурудзу, заправку II.

     300 г кмину, 1 яблуко, по 2 столових ложки горіхів і кукурудзи, 1 порція заправки.
Категорія: Салати | Переглядів: 530 | Додав: sodem | Дата: 08.06.2010 | Коментарі (0)

     Пагони капусти брокколі нарізають тонкими кружальцями, сир, молоду моркву натирають на крупній тертці, листки мангольду нарізають смужками, цибулю-слизун січуть і розтирають з сіллю. Все обережно перемішують, заправляють майонезом. Салат викладають у салатницю на листки ... Читати далі »
Категорія: Салати | Переглядів: 615 | Додав: sodem | Дата: 08.06.2010 | Коментарі (0)

     Стеблоплід кольрабі і кореневище лопуха натирають на крупній тертці, салатну гірчицю нарізають смужками, додають зелень м'яти, цибулі, петрушки, обережно змішують, заливають заправкою І, перекладають у блюдо на листки салату, прикрашають шматочками шинки.
Категорія: Салати | Переглядів: 681 | Додав: sodem | Дата: 03.06.2010 | Коментарі (0)

     Листки капусти нарізають довгими смужками, моркву й яблуко натирають на крупній тертці, заправляють майонезом, селерою або кмином, поливають заправкою І.
 
     300 г пекінської капусти, по одному яблуку і морквині, майоран, се ... Читати далі »
Категорія: Салати | Переглядів: 1022 | Додав: sodem | Дата: 03.06.2010 | Коментарі (0)

     Листки капусти нарізають великими шматочками, з'єднують з будь-якою заправкою, посипають зеленню цибулі-piзанця.
 
     300 г пекінської капусти, 1 порція заправки, 1 столова ложка ци ... Читати далі »
Категорія: Салати | Переглядів: 1397 | Додав: sodem | Дата: 03.06.2010 | Коментарі (0)

     Спаржу нарізають тонкими кружальцями, молоду моркву натирають на крупній тертці, листковий салат нарізають тонкими смужками, підготовляють свіжий горох (боби або зелений горошок), обережно з'єднують овочі, заливають заправкою IV. Викладають у салатницю, прикрашають зеле ... Читати далі »
Категорія: Салати | Переглядів: 705 | Додав: sodem | Дата: 03.06.2010 | Коментарі (0)

     Черешки ревеню стирають у пюре, варені печериці нарізають тонкими смужками, змішують та додають нарізану зелень цибулі, петрушки, крес-салату, олію, зелень майорану, гісопу. Викладають у салатницю, прикрашають вареним яйцем.
 
     ... Читати далі »
Категорія: Салати | Переглядів: 605 | Додав: sodem | Дата: 03.06.2010 | Коментарі (0)

     Черешки ревеню січуть і з'єднують з вареним, нарізаним кубиками буряком, посіченою цибулею, тертим хріном, заправляють сметаною.
 
    100 г ревеню, 200 г — буряка, по 50 г цибулі і хріну, півсклянки сметани, сіль, цукор.
< ... Читати далі »
Категорія: Салати | Переглядів: 636 | Додав: sodem | Дата: 03.06.2010 | Коментарі (0)

     Листки скорцонери або вівсяного кореня, кмину, черешки ревеню, крес-салат або салатну гірчицю нарізають, змішують і поливають заправкою І.

     200 г зелені скорцонери (вівсяного кореня), по 100 г — кмину й черешків ревеню, 50 г крес- ... Читати далі »
Категорія: Салати | Переглядів: 627 | Додав: sodem | Дата: 03.06.2010 | Коментарі (0)

     Листки зеленого салату, черешки ревеню, коріандр, зелену цибулю нарізають, перемішують і додають потовчені горіхи з сіллю та молоком. Викладають у салатник, прикрашають гілочками зелені.
 
     200 г салату, 100 г — ревеню, по ... Читати далі »
Категорія: Салати | Переглядів: 624 | Додав: sodem | Дата: 03.06.2010 | Коментарі (0)

     Нарізаний крес-салат або салатну гірчицю з'єднують з натертим плавленим сиром і зеленим горошком, заправляють майонезом, викладають у салатницю на листки зеленого салату, прикрашають скибочками яйця й зеленою цибулею.

     300 г к ... Читати далі »
Категорія: Салати | Переглядів: 662 | Додав: sodem | Дата: 03.06.2010 | Коментарі (0)

     Листки ендивію, ескаріолу, головки вітлуфу або пагони польового салату тонко нарізають смужками, кільцями або шматочками, додають майонез, викладають у салатницю та посипають посіченою зеленню кропу, петрушки чи селери.
 
   &n ... Читати далі »
Категорія: Салати | Переглядів: 532 | Додав: sodem | Дата: 03.06.2010 | Коментарі (0)

     Листки салату нарізають, додають нарізані соломкою редиску, огірки, посічену зелень кропу та цибулі, поливають заправкою IV, додаючі траву майорану, васильків або чаберу.

     300 г салату, 1 огірок, 100 г редиски, по 50 г кропу і ... Читати далі »
Категорія: Салати | Переглядів: 732 | Додав: sodem | Дата: 03.06.2010 | Коментарі (0)

     Шпинат або мангольд і ревінь нарізають, з'єднують з посіченою цибулею-слизуном, заправляють посіченою редискою або салатною гірчицею, крес-салатом, потертим хріном, коренеплодом кмину та олією.
     Зверху прикрашають скибочками вареного яйця та ... Читати далі »
Категорія: Салати | Переглядів: 677 | Додав: sodem | Дата: 03.06.2010 | Коментарі (0)

     Зелень і коренеплоди селери, листки гірчиці або крес-салату січуть та заливають заправкою І, витримують у емальованій посудині 1 год. Додають нарізані соломкою яблука, варені гриби, шинку (ковбасу, м'ясо), приправляють майонезом й обережно змішують. Салат викладают ... Читати далі »
Категорія: Салати | Переглядів: 625 | Додав: sodem | Дата: 03.06.2010 | Коментарі (0)

     Головочки нарізають тонкими кружальцями, яблуко натирають на крупній тертці, змішують, додають нашатковану зелену цибулю і заправку II. Залишають на 30 хв, перекладають у салатник, заправляють майонезом, прикрашають гілочками фенхелю або петрушки. Замість головочок фенх ... Читати далі »
Категорія: Салати | Переглядів: 546 | Додав: sodem | Дата: 03.06.2010 | Коментарі (0)

     Листки кропу і зеленої цибулі дрібно січуть, з'єднують з кислим сиром, викладають на листки зеленого салату, змащують сметаною.

     300 г зелені кропу, 200 г — цибулі, 100 г сиру, 1 головка салату, півсклянки сметани, с ... Читати далі »
Категорія: Салати | Переглядів: 731 | Додав: sodem | Дата: 03.06.2010 | Коментарі (0)

     Листки огіркової трави нарізають, з'єднують з посіченою редискою або листками гірчиці, додають листки красолі і заправляють лимонним соком із сметаною або олією.
 
     300 г огіркової трави, 100 г — редиски або гірчиці, 5 ... Читати далі »
Категорія: Салати | Переглядів: 692 | Додав: sodem | Дата: 03.06.2010 | Коментарі (0)

1-20 21-23
Поділитись

Пошук

Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Друзі сайту
Шепетівський СТК ТСОУ
Заробіток в Інтернет
etxt.ru


Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz