Неділя
05.05.2024
15:27
Вітаю Вас Гість
RSS
 
Вітаміни з грядки
Головна Реєстрація Вхід
Блог »
Меню сайту

Категорії розділу
Салати [23]
Овочеві гарніри [9]
Закуски [9]
Супи [13]
Соуси [10]
Другі страви [10]
Солодкі страви [0]
Напої [0]
Заготовки [0]

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 117

Статистика
Каталог webplus.info
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » Супи
     Вівсяні або кукурудзяні пластівці заливають киплячим молоком на 1 год. Нарізаний ревінь пересипають цукром, щоб пустив сік, томлять на слабкому вогні 5—10 хв, обережно змішують з розмоченими пластівцями. Подають посипаним товченими горіхами.
Категорія: Супи | Переглядів: 599 | Додав: sodem | Дата: 18.06.2010 | Коментарі (0)

     Шматочки хліба розмочують у воді, варять на слабкому вогні до утворення пюре, додають гілочку меліси й змієголовника, виймають прянощі, додають нарізаний ревінь і томлять 5—10 хв, заправляють цукром і вершковим маслом (замість хліба можна використовувати манні крупи). < ... Читати далі »
Категорія: Супи | Переглядів: 657 | Додав: sodem | Дата: 18.06.2010 | Коментарі (0)

     Кисле молоко або кефір збивають з холодною кип'яченою водою (1:2). Зелень огіркової трави, крес-салату, кропу, кмину розтирають з сіллю і олією, додають до збитого кефіру, ще збивають. Подають охолодженим, приправляють горіхами або посіченими вареними яйцями.
... Читати далі »
Категорія: Супи | Переглядів: 605 | Додав: sodem | Дата: 18.06.2010 | Коментарі (0)

     Ревінь нарізають та віднарюють у воді або бульйоні, настоюють, охолоджують відвар, проціджують. Обчищений буряк варять у воді з оцтом, охолоджують, виймають, шаткують. Відвари буряка і ревеню змішують. Зелену цибулю січуть, розтирають з яйцем і сіллю, змішують з нарізан ... Читати далі »
Категорія: Супи | Переглядів: 682 | Додав: sodem | Дата: 18.06.2010 | Коментарі (0)

     Листки огіркової трави дрібно січуть, листки крес-салату, гірчиці, зеленої цибулі ріжуть та розтирають з сіллю і вареним жовтком, варену картоплю нарізають кубиками, січуть варені яйця і м'ясо. Все обережно перемішують і залипають квасом. Подають із зеленню кропу й смет ... Читати далі »
Категорія: Супи | Переглядів: 526 | Додав: sodem | Дата: 18.06.2010 | Коментарі (0)

     Картоплю нарізають кубиками, скорцонеру — кружальцями, моркву натирають на крупній тертці і варять у невеликій кількості солоної води до готовності, додають кипляче молоко й вершкове масло, відразу знімають з вогню. Скорцонеру можна замінити на вівсяний корінь, кук ... Читати далі »
Категорія: Супи | Переглядів: 731 | Додав: sodem | Дата: 18.06.2010 | Коментарі (0)

     Буряк, нарізаний соломкою, тушкують до готовності з оцтом і бульйоном. Моркву, петрушку, цибулю нарізають соломкою й пасерують на вершковому маслі з борошном. У киплячий бульйон кладуть нарізану картоплю. Листки шпинату (мангольду, лободи) та черешки ревеню нарізають ву ... Читати далі »
Категорія: Супи | Переглядів: 546 | Додав: sodem | Дата: 18.06.2010 | Коментарі (0)

     Коренеплоди чистять, нарізають соломкою, підсмажують з кмином у вершковому маслі до золотистого кольору, додають борошно, пасерують, обережно розбавляють киплячою солоною водою, посипають посіченою зеленою цибулею та кропом (замість топінамбуру можна використовувані ско ... Читати далі »
Категорія: Супи | Переглядів: 536 | Додав: sodem | Дата: 09.06.2010 | Коментарі (0)

     Спаржу злегка проварюють у невеликій кількості підсоленої води, вливають киплячу воду, розмішують борошно у молоці та додають тонкою цівкою у суп, заправляють цукром, вершковим маслом, жовтком (замість спаржі можна використовувати скорцонеру або вівсяний корінь, пастерн ... Читати далі »
Категорія: Супи | Переглядів: 620 | Додав: sodem | Дата: 09.06.2010 | Коментарі (0)

     Курячий бульйон знімають з вогню, додають посічену зелень петрушки і крес-салату, солять.

     1 л бульйону, по 100 г петрушки й крес-салату.
Категорія: Супи | Переглядів: 576 | Додав: sodem | Дата: 09.06.2010 | Коментарі (0)

     Молоко кип'ятять з маргарином і прянощами, засипають манні крупи і розмішують, поки не утвориться гладенька грудка, знімають з вогню, вбивають яйце і додають посічену зелень, сіль. Змоченою в холодній воді ложкою формують галушки і варять їх у киплячій воді, м'ясному аб ... Читати далі »
Категорія: Супи | Переглядів: 557 | Додав: sodem | Дата: 09.06.2010 | Коментарі (0)

     Коренеплоди моркви й пастернаку обчищають, нарізають кружальцями і відварюють. Нарізану бамію варять у солоній воді до м'якості. Відварені овочі кладуть у киплячий або овочевий проціджений бульйон, знімають з вогню, посипають посіченою зеленою цибулею, кропом або петруш ... Читати далі »
Категорія: Супи | Переглядів: 519 | Додав: sodem | Дата: 09.06.2010 | Коментарі (0)

     Коренеплоди моркви, селери, петрушки, пастернаку обчищають, нарізають соломкою, варять у невеликій кількості води до готовності. Цвітну або брюссельську капусту, брокколі, кольрабі подрібнюють і варять до м'якості. Зварені овочі обережно об'єднують і заливають киплячим м'ясн ... Читати далі »
Категорія: Супи | Переглядів: 588 | Додав: sodem | Дата: 09.06.2010 | Коментарі (0)

Поділитись

Пошук

Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Друзі сайту
Шепетівський СТК ТСОУ
Заробіток в Інтернет
etxt.ru


Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz