Четвер
25.04.2024
23:28
Вітаю Вас Гість
RSS
 
Вітаміни з грядки
Головна Реєстрація Вхід
Блог »
Меню сайту

Категорії розділу
Салати [23]
Овочеві гарніри [9]
Закуски [9]
Супи [13]
Соуси [10]
Другі страви [10]
Солодкі страви [0]
Напої [0]
Заготовки [0]

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 117

Статистика
Каталог webplus.info
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

1 2 3 4 »
     Цілі листки шпинату підсмажують у маргарині, змішують з сиром, яйцем, підсолюють. Відварену картоплю ріжуть кубиками, змішують з яйцем, борошном, сіллю і пряними травами, викладають у змащену форму шарами і шпинатом і нарізаною копченою шинкою. Нарізану цибулю підсмажую ... Читати далі »
Категорія: Другі страви | Переглядів: 918 | Додав: sodem | Дата: 14.07.2010 | Коментарі (0)

     Цілі листки варять у солоній ноді, відціджують і протирають. Цибулю підсмажують на вершковому маслі, заправляють борошном і проварюють разом з відваром шпинату, змішують з протертою масою, проварюють 3 хв, заправляють прянощами. Подають посипаним посіченим свіжим шпинат ... Читати далі »
Категорія: Другі страви | Переглядів: 830 | Додав: sodem | Дата: 14.07.2010 | Коментарі (0)

     Кореневище нарізають кружальцями 4—5 см товщиною, кладуть у злегка підсмажений цукор і, струшуючи каструлю, витримують на вогні 5—7 хв, заливають киплячою водою, додають сіль, вершкове масло, тушать під кришкою 15 хв. Подають посипаним зеленню (так готують також скорцон ... Читати далі »
Категорія: Другі страви | Переглядів: 717 | Додав: sodem | Дата: 14.07.2010 | Коментарі (0)

     Коренеплоди нарізають кружальцями товщиною 1—2 см і засмажують з обох боків у великій кількості жиру, підсолюють, доводять до готовності під кришкою.
 
     500 г пастернаку, 4 столові ложки олії, 1 чайна ложка солі. < ... Читати далі »
Категорія: Другі страви | Переглядів: 773 | Додав: sodem | Дата: 14.07.2010 | Коментарі (0)

     Варені коренеплоди обчищають і протирають з намоченим у молоці білим хлібом, м'ясним фаршем, яйцем, кмином, сіллю. Із протертої маси формують ковбаски, обкачують їх у борошні або сухарях, вмочують у яйце і знову обкачують, смажать у великій кількості жиру. Подають посип ... Читати далі »
Категорія: Другі страви | Переглядів: 892 | Додав: sodem | Дата: 14.07.2010 | Коментарі (0)

     Бульби нарізають великими скибками, варять до напівготовності у солоній воді з оцтом, відціджують. Шматочки обкачують у борошні, складають в один шар на змащений лист, збризкують топленим маслом, посипають меленими сухарями, запікають у духовці 10 хв. Подають з сметаною ... Читати далі »
Категорія: Другі страви | Переглядів: 750 | Додав: sodem | Дата: 14.07.2010 | Коментарі (0)

     Коренеплоди скорцонери нарізають навскіс шматочками 3-4 см, варять і сіллю і оцтом. Борошно підсмажують з маргарином і заправляють відвар із скорцонери (замість скорцонери можна використовувати вівсяний корінь, лопух, топінамбур, пастернак).
Категорія: Другі страви | Переглядів: 826 | Додав: sodem | Дата: 14.07.2010 | Коментарі (0)

     Дуже молоді овочі тушкують окремо з маслом у солоній воді: бамію цілими плодами, морквини нарізають уздовж навпіл, скорцонеру — на поздовжні скибочки, спаржу — довгастими шматочками, цвітну капусту — окремими суцвіттями, печериці — соломкою. Бамію, моркву, спаржу, скорц ... Читати далі »
Категорія: Другі страви | Переглядів: 606 | Додав: sodem | Дата: 18.06.2010 | Коментарі (0)

     По черзі підсмажують нарізані великими шматочками бамію або скорцонеру, баклажани, пастернак, картоплю. Складають овочі в каструлю і тушкують на слабкому вогні 20 хв, підсолюють, заправляють лимонною кислотою або нарізаними помідорами, смаженою цибулею, зеленню кропу, п ... Читати далі »
Категорія: Другі страви | Переглядів: 947 | Додав: sodem | Дата: 18.06.2010 | Коментарі (0)

     Подрібнені зерна кукурудзи варять у солоній воді, проціджують, додають до тушкованої кружальцями моркви, заправляють борошном, маслом і молоком, підсолюють, добре прогрівають при помішуванні.

     500 г кукурудзи, 200 г моркви, по ... Читати далі »
Категорія: Другі страви | Переглядів: 733 | Додав: sodem | Дата: 18.06.2010 | Коментарі (0)

     Томатний сік збивають з розтертою з сіллю зеленню крес-салату або коріандру, кропу, петрушки, селери, приправляють васильками і чабером, сіллю.

     200 г томатного соку, 100 г зелені (суміш або кожного ниду окремо), прянощі, сіль ... Читати далі »
Категорія: Соуси | Переглядів: 744 | Додав: sodem | Дата: 18.06.2010 | Коментарі (0)

     Вершки збивають у круту піну. Яблука і хрін обчищають, натирають на дрібній тертці, змішують, додають лимонний сік, цукор, сіль і по ложці, збиваючи, додають вершки; охолоджують.
 
     0,5 склянки вершків, 2 яблука, 1 корінь х ... Читати далі »
Категорія: Соуси | Переглядів: 630 | Додав: sodem | Дата: 18.06.2010 | Коментарі (1)

     Сметану збивають і додають кефір, розтертий часник, зелень коріандру, кропу, тургуну, м'яти і товчені горіхи.
 
     200 г сметани, 100 г кефіру, по 1 чайній ложці часнику і м'яти, по 1 столовій ложці коріандру, кропу, тур ... Читати далі »
Категорія: Соуси | Переглядів: 749 | Додав: sodem | Дата: 18.06.2010 | Коментарі (0)

     Зелену цибулю нарізають шматочками 1 см, коренеплід селери натирають на крупній тертці, додають олію, лимонний сік, кмин, коріандр, гісоп, майоран, заливають кип'ятком і тушкують 5—7 хв.
 
     0,5 л води, по 0,5 кг циб ... Читати далі »
Категорія: Соуси | Переглядів: 689 | Додав: sodem | Дата: 18.06.2010 | Коментарі (0)

     Нарізаний ревінь тушать у воді, приготовляють рідке пюре, додають розтерту на однорідну масу зелень гірчиці, приправляють сіллю і цукром, меленими горіхами, васильками.
 
     По 200 г води, ревеню і гірчиці, 2 столові ... Читати далі »
Категорія: Соуси | Переглядів: 608 | Додав: sodem | Дата: 18.06.2010 | Коментарі (0)

     Ретельно розтирають кислий сир і додають посічену петрушку, кріп, огіркову траву, гірчицю салатну. Не припиняючи розтирання, по ложці додають олію, потім молоко, заправляють сіллю і васильками, любистком.
     150 г сиру, 0,5 скля ... Читати далі »
Категорія: Соуси | Переглядів: 645 | Додав: sodem | Дата: 18.06.2010 | Коментарі (0)

     Жовтки змішують з сіллю і краплями додають олію, розтираючи до густоти сметани. Не припиняючи розтирання, додаючть розтерту зелень цибулі, красолі, петрушки, меліси або змієголовпика, заправляють оцтом.
 
     2 жо ... Читати далі »
Категорія: Соуси | Переглядів: 810 | Додав: sodem | Дата: 18.06.2010 | Коментарі (0)

     У маргарині підсмажують борошно, додають молоко з водою, варять, знімають з вогню, додають тертий на дрібній тертці хрін, заправляють лимонним соком або яблучним оцтом, сіллю, цукром.

     По 1 столовій ложці маргарину і борошна, ... Читати далі »
Категорія: Соуси | Переглядів: 696 | Додав: sodem | Дата: 18.06.2010 | Коментарі (0)

     У розігрітому маргарині підсмажують борошно та цибулю, додають потроху збиту з водою сметану, проварюють 3 хв, заправляють гілочкамн гісопу, майорану, васильків, любистку, залишають на 10 хв, проціджують, додають тертий кмин, сіль.
Категорія: Соуси | Переглядів: 650 | Додав: sodem | Дата: 18.06.2010 | Коментарі (0)

     Маргарин розігрівають, підсмажують у ньому борошно до яскраво-золотистого кольору, додають потроху холодне молоко, бульйон або воду при постійному розмішуванні маси. Варять 5—7 хв, знімають з вогню, збивають з жовтком, додаючи при цьому посічену й розтерту з сіллю ... Читати далі »
Категорія: Соуси | Переглядів: 778 | Додав: sodem | Дата: 18.06.2010 | Коментарі (0)

Поділитись

Пошук

Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Архів записів

Друзі сайту
Шепетівський СТК ТСОУ
Заробіток в Інтернет
etxt.ru


Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz