Меню сайту
Категорії розділу
Наше опитування
Статистика
Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » Соуси
Томатний сік збивають з розтертою з сіллю зеленню крес-салату або коріандру, кропу, петрушки, селери, приправляють васильками і чабером, сіллю.
200 г томатного соку, 100 г зелені (суміш або кожного ниду окремо), прянощі, сіль
...
Читати далі »
Категорія:
Соуси
|
Переглядів:
775
|
Додав:
sodem
|
Дата:
18.06.2010
|
Вершки збивають у круту піну. Яблука і хрін обчищають, натирають на дрібній тертці, змішують, додають лимонний сік, цукор, сіль і по ложці, збиваючи, додають вершки; охолоджують.
Категорія:
Соуси
|
Переглядів:
662
|
Додав:
sodem
|
Дата:
18.06.2010
|
Сметану збивають і додають кефір, розтертий часник, зелень коріандру, кропу, тургуну, м'яти і товчені горіхи.
200 г сметани, 100 г кефіру, по 1 чайній ложці часнику і м'яти, по 1 столовій ложці коріандру, кропу, тур
...
Читати далі »
Категорія:
Соуси
|
Переглядів:
785
|
Додав:
sodem
|
Дата:
18.06.2010
|
Зелену цибулю нарізають шматочками 1 см, коренеплід селери натирають на крупній тертці, додають олію, лимонний сік, кмин, коріандр, гісоп, майоран, заливають кип'ятком і тушкують 5—7 хв.
Категорія:
Соуси
|
Переглядів:
725
|
Додав:
sodem
|
Дата:
18.06.2010
|
Нарізаний ревінь тушать у воді, приготовляють рідке пюре, додають розтерту на однорідну масу зелень гірчиці, приправляють сіллю і цукром, меленими горіхами, васильками.
Категорія:
Соуси
|
Переглядів:
639
|
Додав:
sodem
|
Дата:
18.06.2010
|
Ретельно розтирають кислий сир і додають посічену петрушку, кріп, огіркову траву, гірчицю салатну. Не припиняючи розтирання, по ложці додають олію, потім молоко, заправляють сіллю і васильками, любистком.
Категорія:
Соуси
|
Переглядів:
677
|
Додав:
sodem
|
Дата:
18.06.2010
|
Жовтки змішують з сіллю і краплями додають олію, розтираючи до густоти сметани. Не припиняючи розтирання, додаючть розтерту зелень цибулі, красолі, петрушки, меліси або змієголовпика, заправляють оцтом.
Категорія:
Соуси
|
Переглядів:
844
|
Додав:
sodem
|
Дата:
18.06.2010
|
У маргарині підсмажують борошно, додають молоко з водою, варять, знімають з вогню, додають тертий на дрібній тертці хрін, заправляють лимонним соком або яблучним оцтом, сіллю, цукром.
Категорія:
Соуси
|
Переглядів:
731
|
Додав:
sodem
|
Дата:
18.06.2010
|
У розігрітому маргарині підсмажують борошно та цибулю, додають потроху збиту з водою сметану, проварюють 3 хв, заправляють гілочкамн гісопу, майорану, васильків, любистку, залишають на 10 хв, проціджують, додають тертий кмин, сіль.
Категорія:
Соуси
|
Переглядів:
676
|
Додав:
sodem
|
Дата:
18.06.2010
|
Маргарин розігрівають, підсмажують у ньому борошно до яскраво-золотистого кольору, додають потроху холодне молоко, бульйон або воду при постійному розмішуванні маси. Варять 5—7 хв, знімають з вогню, збивають з жовтком, додаючи при цьому посічену й розтерту з сіллю
...
Читати далі »
Категорія:
Соуси
|
Переглядів:
815
|
Додав:
sodem
|
Дата:
18.06.2010
|
Поділитись
Пошук
Календар
« Січень 2025 » Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Архів записів