Неділя
05.05.2024
19:20
Вітаю Вас Гість
RSS
 
Вітаміни з грядки
Головна Реєстрація Вхід
Блог »
Меню сайту

Категорії розділу
Салати [23]
Овочеві гарніри [9]
Закуски [9]
Супи [13]
Соуси [10]
Другі страви [10]
Солодкі страви [0]
Напої [0]
Заготовки [0]

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 117

Статистика
Каталог webplus.info
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » Соуси
     Томатний сік збивають з розтертою з сіллю зеленню крес-салату або коріандру, кропу, петрушки, селери, приправляють васильками і чабером, сіллю.

     200 г томатного соку, 100 г зелені (суміш або кожного ниду окремо), прянощі, сіль ... Читати далі »
Категорія: Соуси | Переглядів: 746 | Додав: sodem | Дата: 18.06.2010 | Коментарі (0)

     Вершки збивають у круту піну. Яблука і хрін обчищають, натирають на дрібній тертці, змішують, додають лимонний сік, цукор, сіль і по ложці, збиваючи, додають вершки; охолоджують.
 
     0,5 склянки вершків, 2 яблука, 1 корінь х ... Читати далі »
Категорія: Соуси | Переглядів: 632 | Додав: sodem | Дата: 18.06.2010 | Коментарі (1)

     Сметану збивають і додають кефір, розтертий часник, зелень коріандру, кропу, тургуну, м'яти і товчені горіхи.
 
     200 г сметани, 100 г кефіру, по 1 чайній ложці часнику і м'яти, по 1 столовій ложці коріандру, кропу, тур ... Читати далі »
Категорія: Соуси | Переглядів: 752 | Додав: sodem | Дата: 18.06.2010 | Коментарі (0)

     Зелену цибулю нарізають шматочками 1 см, коренеплід селери натирають на крупній тертці, додають олію, лимонний сік, кмин, коріандр, гісоп, майоран, заливають кип'ятком і тушкують 5—7 хв.
 
     0,5 л води, по 0,5 кг циб ... Читати далі »
Категорія: Соуси | Переглядів: 692 | Додав: sodem | Дата: 18.06.2010 | Коментарі (0)

     Нарізаний ревінь тушать у воді, приготовляють рідке пюре, додають розтерту на однорідну масу зелень гірчиці, приправляють сіллю і цукром, меленими горіхами, васильками.
 
     По 200 г води, ревеню і гірчиці, 2 столові ... Читати далі »
Категорія: Соуси | Переглядів: 610 | Додав: sodem | Дата: 18.06.2010 | Коментарі (0)

     Ретельно розтирають кислий сир і додають посічену петрушку, кріп, огіркову траву, гірчицю салатну. Не припиняючи розтирання, по ложці додають олію, потім молоко, заправляють сіллю і васильками, любистком.
     150 г сиру, 0,5 скля ... Читати далі »
Категорія: Соуси | Переглядів: 648 | Додав: sodem | Дата: 18.06.2010 | Коментарі (0)

     Жовтки змішують з сіллю і краплями додають олію, розтираючи до густоти сметани. Не припиняючи розтирання, додаючть розтерту зелень цибулі, красолі, петрушки, меліси або змієголовпика, заправляють оцтом.
 
     2 жо ... Читати далі »
Категорія: Соуси | Переглядів: 813 | Додав: sodem | Дата: 18.06.2010 | Коментарі (0)

     У маргарині підсмажують борошно, додають молоко з водою, варять, знімають з вогню, додають тертий на дрібній тертці хрін, заправляють лимонним соком або яблучним оцтом, сіллю, цукром.

     По 1 столовій ложці маргарину і борошна, ... Читати далі »
Категорія: Соуси | Переглядів: 698 | Додав: sodem | Дата: 18.06.2010 | Коментарі (0)

     У розігрітому маргарині підсмажують борошно та цибулю, додають потроху збиту з водою сметану, проварюють 3 хв, заправляють гілочкамн гісопу, майорану, васильків, любистку, залишають на 10 хв, проціджують, додають тертий кмин, сіль.
Категорія: Соуси | Переглядів: 651 | Додав: sodem | Дата: 18.06.2010 | Коментарі (0)

     Маргарин розігрівають, підсмажують у ньому борошно до яскраво-золотистого кольору, додають потроху холодне молоко, бульйон або воду при постійному розмішуванні маси. Варять 5—7 хв, знімають з вогню, збивають з жовтком, додаючи при цьому посічену й розтерту з сіллю ... Читати далі »
Категорія: Соуси | Переглядів: 781 | Додав: sodem | Дата: 18.06.2010 | Коментарі (0)

Поділитись

Пошук

Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Друзі сайту
Шепетівський СТК ТСОУ
Заробіток в Інтернет
etxt.ru


Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz