Неділя
05.05.2024
21:15
Вітаю Вас Гість
RSS
 
Вітаміни з грядки
Головна Реєстрація Вхід
Блог »
Меню сайту

Категорії розділу
Салати [23]
Овочеві гарніри [9]
Закуски [9]
Супи [13]
Соуси [10]
Другі страви [10]
Солодкі страви [0]
Напої [0]
Заготовки [0]

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 117

Статистика
Каталог webplus.info
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » Закуски
     Сирий промитий і висушений рис прогрівають з олією, підливають киплячу воду, підсолюють, варять 10 хв. на малому вогні, додають посічений кріп і доводять до готовності. Подають гарячим або холодним.
 
     1 склянка рису, 4 сто ... Читати далі »
Категорія: Закуски | Переглядів: 540 | Додав: sodem | Дата: 08.06.2010 | Коментарі (0)

     Відварений розсипчастий рис змішують з посіченою зеленню кропу, петрушки, крес-салату, майорану, додають олію і оцет або лимонний сік.
 
     200 г рису, 100 — кропу, по 50 г петрушки і крес-салату, 1 столова ложка ... Читати далі »
Категорія: Закуски | Переглядів: 541 | Додав: sodem | Дата: 08.06.2010 | Коментарі (0)

     Бамію тушкують, виготовляють пюре, додають смажену на олії цибулю, заправляють лимонним соком, чебрецем.
 
     500 г бамії, 2 цибулини, 3 столові ложки олії, сік 1 лимону, чебрець.
Категорія: Закуски | Переглядів: 531 | Додав: sodem | Дата: 08.06.2010 | Коментарі (0)

     Коренеплоди пастернаку, петрушки й буряка чистять та натирають на дрібній тертці. Всі овочі окремо злегка підсмажують на олії, змішують і заправляють підсмаженою цибулею й томатним соком, тушкують 30—40 хв, заправляють майораном, васильками, гісопом та оцтом.
... Читати далі »
Категорія: Закуски | Переглядів: 616 | Додав: sodem | Дата: 08.06.2010 | Коментарі (0)

     Варені яйця розрізають уздовж, виймають жовтки й розтирають їх з тертим хріном, сіллю, оцтом. Приготовлену масу вкладають у половинки білків, формують ціле яйце, складають на блюдо, вистелене листками салату, поливають майонезом, прикрашають зеленню.
Категорія: Закуски | Переглядів: 791 | Додав: sodem | Дата: 08.06.2010 | Коментарі (0)

     М'яке вершкове масло збивають у пишну масу і додають, збиваючи, розтерту з сіллю зелень цибулі, кропу, гірчиці та іншу зелень.
 
     100 г масла, 1 столова ложка зелені у суміші або якогось одного виду.
Категорія: Закуски | Переглядів: 620 | Додав: sodem | Дата: 08.06.2010 | Коментарі (0)

     Кислий сир віджимають, протирають крізь сито і змішують з дрібно посіченою і розтертою з сіллю зеленню, додають сирий жовток і сметану, перемішують і викладають у форму для охолодження.

     300 г сиру, 1 жовток, 2 столові ложки с ... Читати далі »
Категорія: Закуски | Переглядів: 635 | Додав: sodem | Дата: 08.06.2010 | Коментарі (0)

     Головки салату, фенхелю, кріп, зелень цибулі щільно укладають у банку, заливають киплячим 10 %-ним розсолом, витримують 1—3 доби у кімнатних умовах, зберігають у холодному місці.  
     Споживають з олією після віджимання й нарі ... Читати далі »
Категорія: Закуски | Переглядів: 587 | Додав: sodem | Дата: 08.06.2010 | Коментарі (0)

     Варені коренеплоди подрібнюють на м'ясорубці і з'єднують з підсмаженою на олії цибулею та вареним пропущеним на м'ясорубці м'ясом, добре перемішують, пропускають суміш через м'ясорубку. Сметану збивають, додаючи жовток, вливають у паштетну масу, солять, додають майоран, ... Читати далі »
Категорія: Закуски | Переглядів: 568 | Додав: sodem | Дата: 08.06.2010 | Коментарі (0)

Поділитись

Пошук

Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Друзі сайту
Шепетівський СТК ТСОУ
Заробіток в Інтернет
etxt.ru


Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz