Неділя
05.05.2024
21:28
Вітаю Вас Гість
RSS
 
Вітаміни з грядки
Головна Реєстрація Вхід
Блог »
Меню сайту

Категорії розділу
Салати [23]
Овочеві гарніри [9]
Закуски [9]
Супи [13]
Соуси [10]
Другі страви [10]
Солодкі страви [0]
Напої [0]
Заготовки [0]

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 117

Статистика
Каталог webplus.info
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2010 » Липень » 14 » Пюре з шпинату
10:52
Пюре з шпинату
     Цілі листки варять у солоній ноді, відціджують і протирають. Цибулю підсмажують на вершковому маслі, заправляють борошном і проварюють разом з відваром шпинату, змішують з протертою масою, проварюють 3 хв, заправляють прянощами. Подають посипаним посіченим свіжим шпинатом.
 
     1 кг шпинату, 1 склянка води, 2 цибулини, 2 столові ложки вершкового масла, 1 столова ложка борошна, сіль, гісоп, майоран, васильки.
Категорія: Другі страви | Переглядів: 832 | Додав: sodem | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Поділитись

Пошук

Календар
«  Липень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архів записів

Друзі сайту
Шепетівський СТК ТСОУ
Заробіток в Інтернет
etxt.ru


Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz