Неділя
05.05.2024
14:20
Вітаю Вас Гість
RSS
 
Вітаміни з грядки
Головна Реєстрація Вхід
Блог »
Меню сайту

Категорії розділу
Салати [23]
Овочеві гарніри [9]
Закуски [9]
Супи [13]
Соуси [10]
Другі страви [10]
Солодкі страви [0]
Напої [0]
Заготовки [0]

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 117

Статистика
Каталог webplus.info
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2010 » Липень » 14 » Селерові сосиски
10:21
Селерові сосиски
     Варені коренеплоди обчищають і протирають з намоченим у молоці білим хлібом, м'ясним фаршем, яйцем, кмином, сіллю. Із протертої маси формують ковбаски, обкачують їх у борошні або сухарях, вмочують у яйце і знову обкачують, смажать у великій кількості жиру. Подають посипаними зеленню селери або петрушки.

     500 г селери, по 100 г хліба, фаршу, молока, борошна, З яйця, 0,5 склянки олії, сіль, зелень.
Категорія: Другі страви | Переглядів: 895 | Додав: sodem | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Поділитись

Пошук

Календар
«  Липень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архів записів

Друзі сайту
Шепетівський СТК ТСОУ
Заробіток в Інтернет
etxt.ru


Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz