Неділя
05.05.2024
13:07
Вітаю Вас Гість
RSS
 
Вітаміни з грядки
Головна Реєстрація Вхід
Блог »
Меню сайту

Категорії розділу
Салати [23]
Овочеві гарніри [9]
Закуски [9]
Супи [13]
Соуси [10]
Другі страви [10]
Солодкі страви [0]
Напої [0]
Заготовки [0]

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 117

Статистика
Каталог webplus.info
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2010 » Липень » 14 » Тушкована скорцонера
10:18
Тушкована скорцонера
     Коренеплоди скорцонери нарізають навскіс шматочками 3-4 см, варять і сіллю і оцтом. Борошно підсмажують з маргарином і заправляють відвар із скорцонери (замість скорцонери можна використовувати вівсяний корінь, лопух, топінамбур, пастернак).

     700 г скорцонери, 1,5 Склянки води, по 1 столовій ложці оцту, борошна, маргарину, сіль.
Категорія: Другі страви | Переглядів: 829 | Додав: sodem | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Поділитись

Пошук

Календар
«  Липень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архів записів

Друзі сайту
Шепетівський СТК ТСОУ
Заробіток в Інтернет
etxt.ru


Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz