Меню сайту
Категорії розділу
Наше опитування
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » Салати
Листки салату і крес-салату та гірчиці нарізають, поливають заправкою І.
300 г зеленого салату, 100 г — крес-салату, 100 г гірчиці, 3 порції заправки.
Категорія:
Салати
|
Переглядів:
644
|
Додав:
sodem
|
Дата:
03.06.2010
|
Листки зеленого салату нарізають і з'єднують з нарізаним на скибочки вареним яйцем у натертій часником салатниці, зволожують заправкою ПІ, прикрашають нарізаною петрушкою та кропом.
Категорія:
Салати
|
Переглядів:
691
|
Додав:
sodem
|
Дата:
03.06.2010
|
І. 2 столові ложки яблучного оцту, З столові ложки олії, розтертий жовток, сіль і цукор за смаком.
II. Сік одного лимона, 3 столові ложки олії, 1 столова ложка подрібненої зелені кропу, петрушки.
Категорія:
Салати
|
Переглядів:
736
|
Додав:
sodem
|
Дата:
03.06.2010
|
Поділитись
Пошук
Календар
« Червень 2025 »
Пн
Вт
Ср
Чт
Пт
Сб
Нд
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Архів записів