Неділя
19.05.2024
01:21
Вітаю Вас Гість
RSS
 
Вітаміни з грядки
Головна Реєстрація Вхід
Блог »
Меню сайту

Категорії розділу
Салати [23]
Овочеві гарніри [9]
Закуски [9]
Супи [13]
Соуси [10]
Другі страви [10]
Солодкі страви [0]
Напої [0]
Заготовки [0]

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 117

Статистика
Каталог webplus.info
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2010 » Червень » 9 » Бульйон з овочами
16:48
Бульйон з овочами
     Коренеплоди моркви, селери, петрушки, пастернаку обчищають, нарізають соломкою, варять у невеликій кількості води до готовності. Цвітну або брюссельську капусту, брокколі, кольрабі подрібнюють і варять до м'якості. Зварені овочі обережно об'єднують і заливають киплячим м'ясним бульйоном, посипають зеленню кропу або петрушки, додають гілочку майорану, гісопу або васильків. 

     1,5 л м'ясного бульйону, 2 морквини, по одному коренеплоду селери, петрушки, пастернаку, 200 г капусти, 2 столові ложки зелені, 1 чайна ложка солі, прянощі.
Категорія: Супи | Переглядів: 591 | Додав: sodem | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Поділитись

Пошук

Календар
«  Червень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Архів записів

Друзі сайту
Шепетівський СТК ТСОУ
Заробіток в Інтернет
etxt.ru


Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz