Субота
18.05.2024
18:24
Вітаю Вас Гість
RSS
 
Вітаміни з грядки
Головна Реєстрація Вхід
Блог »
Меню сайту

Категорії розділу
Салати [23]
Овочеві гарніри [9]
Закуски [9]
Супи [13]
Соуси [10]
Другі страви [10]
Солодкі страви [0]
Напої [0]
Заготовки [0]

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 117

Статистика
Каталог webplus.info
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2010 » Червень » 09
     Коренеплоди чистять, нарізають соломкою, підсмажують з кмином у вершковому маслі до золотистого кольору, додають борошно, пасерують, обережно розбавляють киплячою солоною водою, посипають посіченою зеленою цибулею та кропом (замість топінамбуру можна використовувані ско ... Читати далі »
Категорія: Супи | Переглядів: 537 | Додав: sodem | Дата: 09.06.2010 | Коментарі (0)

     Спаржу злегка проварюють у невеликій кількості підсоленої води, вливають киплячу воду, розмішують борошно у молоці та додають тонкою цівкою у суп, заправляють цукром, вершковим маслом, жовтком (замість спаржі можна використовувати скорцонеру або вівсяний корінь, пастерн ... Читати далі »
Категорія: Супи | Переглядів: 621 | Додав: sodem | Дата: 09.06.2010 | Коментарі (0)

     Курячий бульйон знімають з вогню, додають посічену зелень петрушки і крес-салату, солять.

     1 л бульйону, по 100 г петрушки й крес-салату.
Категорія: Супи | Переглядів: 578 | Додав: sodem | Дата: 09.06.2010 | Коментарі (0)

     Молоко кип'ятять з маргарином і прянощами, засипають манні крупи і розмішують, поки не утвориться гладенька грудка, знімають з вогню, вбивають яйце і додають посічену зелень, сіль. Змоченою в холодній воді ложкою формують галушки і варять їх у киплячій воді, м'ясному аб ... Читати далі »
Категорія: Супи | Переглядів: 559 | Додав: sodem | Дата: 09.06.2010 | Коментарі (0)

     Коренеплоди моркви й пастернаку обчищають, нарізають кружальцями і відварюють. Нарізану бамію варять у солоній воді до м'якості. Відварені овочі кладуть у киплячий або овочевий проціджений бульйон, знімають з вогню, посипають посіченою зеленою цибулею, кропом або петруш ... Читати далі »
Категорія: Супи | Переглядів: 520 | Додав: sodem | Дата: 09.06.2010 | Коментарі (0)

     Коренеплоди моркви, селери, петрушки, пастернаку обчищають, нарізають соломкою, варять у невеликій кількості води до готовності. Цвітну або брюссельську капусту, брокколі, кольрабі подрібнюють і варять до м'якості. Зварені овочі обережно об'єднують і заливають киплячим м'ясн ... Читати далі »
Категорія: Супи | Переглядів: 590 | Додав: sodem | Дата: 09.06.2010 | Коментарі (0)

Поділитись

Пошук

Календар
«  Червень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Архів записів

Друзі сайту
Шепетівський СТК ТСОУ
Заробіток в Інтернет
etxt.ru


Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz