Коренеплоди чистять, нарізають соломкою, підсмажують з кмином у вершковому маслі до золотистого кольору, додають борошно, пасерують, обережно розбавляють киплячою солоною водою, посипають посіченою зеленою цибулею та кропом (замість топінамбуру можна використовувані ско
... Читати далі »
Спаржу злегка проварюють у невеликій кількості підсоленої води, вливають киплячу воду, розмішують борошно у молоці та додають тонкою цівкою у суп, заправляють цукром, вершковим маслом, жовтком (замість спаржі можна використовувати скорцонеру або вівсяний корінь, пастерн
... Читати далі »
Молоко кип'ятять з маргарином і прянощами, засипають манні крупи і розмішують, поки не утвориться гладенька грудка, знімають з вогню, вбивають яйце і додають посічену зелень, сіль. Змоченою в холодній воді ложкою формують галушки і варять їх у киплячій воді, м'ясному аб
... Читати далі »
Коренеплоди моркви й пастернаку обчищають, нарізають кружальцями і відварюють. Нарізану бамію варять у солоній воді до м'якості. Відварені овочі кладуть у киплячий або овочевий проціджений бульйон, знімають з вогню, посипають посіченою зеленою цибулею, кропом або петруш
... Читати далі »
Коренеплоди моркви, селери, петрушки, пастернаку обчищають, нарізають соломкою, варять у невеликій кількості води до готовності. Цвітну або брюссельську капусту, брокколі, кольрабі подрібнюють і варять до м'якості. Зварені овочі обережно об'єднують і заливають киплячим м'ясн
... Читати далі »