Субота
18.05.2024
20:01
Вітаю Вас Гість
RSS
 
Вітаміни з грядки
Головна Реєстрація Вхід
Блог »
Меню сайту

Категорії розділу
Салати [23]
Овочеві гарніри [9]
Закуски [9]
Супи [13]
Соуси [10]
Другі страви [10]
Солодкі страви [0]
Напої [0]
Заготовки [0]

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 117

Статистика
Каталог webplus.info
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2010 » Червень » 08
     Сирий промитий і висушений рис прогрівають з олією, підливають киплячу воду, підсолюють, варять 10 хв. на малому вогні, додають посічений кріп і доводять до готовності. Подають гарячим або холодним.
 
     1 склянка рису, 4 сто ... Читати далі »
Категорія: Закуски | Переглядів: 541 | Додав: sodem | Дата: 08.06.2010 | Коментарі (0)

     Відварений розсипчастий рис змішують з посіченою зеленню кропу, петрушки, крес-салату, майорану, додають олію і оцет або лимонний сік.
 
     200 г рису, 100 — кропу, по 50 г петрушки і крес-салату, 1 столова ложка ... Читати далі »
Категорія: Закуски | Переглядів: 542 | Додав: sodem | Дата: 08.06.2010 | Коментарі (0)

     Бамію тушкують, виготовляють пюре, додають смажену на олії цибулю, заправляють лимонним соком, чебрецем.
 
     500 г бамії, 2 цибулини, 3 столові ложки олії, сік 1 лимону, чебрець.
Категорія: Закуски | Переглядів: 533 | Додав: sodem | Дата: 08.06.2010 | Коментарі (0)

     Коренеплоди пастернаку, петрушки й буряка чистять та натирають на дрібній тертці. Всі овочі окремо злегка підсмажують на олії, змішують і заправляють підсмаженою цибулею й томатним соком, тушкують 30—40 хв, заправляють майораном, васильками, гісопом та оцтом.
... Читати далі »
Категорія: Закуски | Переглядів: 617 | Додав: sodem | Дата: 08.06.2010 | Коментарі (0)

     Варені яйця розрізають уздовж, виймають жовтки й розтирають їх з тертим хріном, сіллю, оцтом. Приготовлену масу вкладають у половинки білків, формують ціле яйце, складають на блюдо, вистелене листками салату, поливають майонезом, прикрашають зеленню.
Категорія: Закуски | Переглядів: 793 | Додав: sodem | Дата: 08.06.2010 | Коментарі (0)

     М'яке вершкове масло збивають у пишну масу і додають, збиваючи, розтерту з сіллю зелень цибулі, кропу, гірчиці та іншу зелень.
 
     100 г масла, 1 столова ложка зелені у суміші або якогось одного виду.
Категорія: Закуски | Переглядів: 621 | Додав: sodem | Дата: 08.06.2010 | Коментарі (0)

     Кислий сир віджимають, протирають крізь сито і змішують з дрібно посіченою і розтертою з сіллю зеленню, додають сирий жовток і сметану, перемішують і викладають у форму для охолодження.

     300 г сиру, 1 жовток, 2 столові ложки с ... Читати далі »
Категорія: Закуски | Переглядів: 637 | Додав: sodem | Дата: 08.06.2010 | Коментарі (0)

     Головки салату, фенхелю, кріп, зелень цибулі щільно укладають у банку, заливають киплячим 10 %-ним розсолом, витримують 1—3 доби у кімнатних умовах, зберігають у холодному місці.  
     Споживають з олією після віджимання й нарі ... Читати далі »
Категорія: Закуски | Переглядів: 590 | Додав: sodem | Дата: 08.06.2010 | Коментарі (0)

     Варені коренеплоди подрібнюють на м'ясорубці і з'єднують з підсмаженою на олії цибулею та вареним пропущеним на м'ясорубці м'ясом, добре перемішують, пропускають суміш через м'ясорубку. Сметану збивають, додаючи жовток, вливають у паштетну масу, солять, додають майоран, ... Читати далі »
Категорія: Закуски | Переглядів: 570 | Додав: sodem | Дата: 08.06.2010 | Коментарі (0)

     Зерна вареної або консервованої кукурудзи змішують з нарізаною кубиками вареною морквою, додають олію, зелену цибулю, кріп або петрушку, лимонний сік.
 
     300 г кукурудзи, 100 г  моркви, по 50 г цибулі й кро ... Читати далі »
Категорія: Овочеві гарніри | Переглядів: 522 | Додав: sodem | Дата: 08.06.2010 | Коментарі (0)

     Варені коренеплоди скорцонери або вівсяного кореня (топінамбура, лопуха) нарізають кружальцями, приправляють лимонним або ревеневим соком, олією.
 
     500 г коренеплодів скорцонери (вівсяного кореня, топінамбура, лопуха), 1 л ... Читати далі »
Категорія: Овочеві гарніри | Переглядів: 523 | Додав: sodem | Дата: 08.06.2010 | Коментарі (0)

     Великі листки шпинату, базели або лободи та портулак тушкують, приправляють майонезом, зеленою цибулею.

     400 г шпинату (базели, лободи), 100 портулаку, 100 г майонезу, 1 столова ложка цибулі, сіль.
Категорія: Овочеві гарніри | Переглядів: 555 | Додав: sodem | Дата: 08.06.2010 | Коментарі (0)

     Черешки нарізають на шматочки 3-5 см, тушкують, додають нарізаний кубиками варений коренеплід кмину, приправляють салатною заправкою II.
 
     По 200 г ревеню і кмину, 1 порція заправки.
Категорія: Овочеві гарніри | Переглядів: 542 | Додав: sodem | Дата: 08.06.2010 | Коментарі (0)

     Головки зеленого салату або вітлуфу, катрану, фенхелю варять, нарізають кільцями, приправляють заправкою II і товченими горіхами, майораном, кропом.
 
     500 г салату (інших овочів), З столові ложки  горіхів, 2 стол ... Читати далі »
Категорія: Овочеві гарніри | Переглядів: 521 | Додав: sodem | Дата: 08.06.2010 | Коментарі (0)

     Черешки нарізають на шматочки 3—4 см, відварюють, додають нарізане кубиками яблуко та варену моркву, приправляють заправкою І, чабером.

     200 г мангольду, 1 яблуко, 1 морквина, 1 порція заправки, чабер.
Категорія: Овочеві гарніри | Переглядів: 603 | Додав: sodem | Дата: 08.06.2010 | Коментарі (0)

     Спаржу нарізають на шматочки 2—3 см, тушкують, приправляють петрушкою і заправкою II.

     500 г спаржі, 2 столові ложки петрушки, 2 порції заправки.
Категорія: Овочеві гарніри | Переглядів: 802 | Додав: sodem | Дата: 08.06.2010 | Коментарі (0)

     Нарізану бамію тушкують, додають посічену й перетерту з сіллю зелену цибулю, нарізану петрушку або кріп, посипають чабером, заправляють салатною заправкою І або II.
 
     500 г бамії, 2 столові ложки цибулі, 1 столова ... Читати далі »
Категорія: Овочеві гарніри | Переглядів: 581 | Додав: sodem | Дата: 08.06.2010 | Коментарі (0)

     Варений коренеплід нарізають кружальцями або кубиками, змішують з олією, оцтом, солять, приправляють зеленою цибулею і майораном або васильками, гісопом.
    
     750 г селери, 2 столові ложки олії, 5 столових ... Читати далі »
Категорія: Овочеві гарніри | Переглядів: 604 | Додав: sodem | Дата: 08.06.2010 | Коментарі (0)

     Моркву і яблуко натирають на крупній тертці, а хрін на дрібній тертці, приправляють заправкою III.
 
     2 великі морквини, 1 яблуко, 1 корінець хріну, 1 порція заправки.
Категорія: Салати | Переглядів: 1178 | Додав: sodem | Дата: 08.06.2010 | Коментарі (0)

     Коренеплід селери, моркву, яблуко натирають на крупній тертці, додають кислий сир з молоком, добре перемішують, викладають на листки салату у салатницю, прикрашають зеленню цибулі або селери, тертими горіхами, пареним чорносливом.
Категорія: Салати | Переглядів: 685 | Додав: sodem | Дата: 08.06.2010 | Коментарі (0)

     Коренеплід кмину і яблуко натирають на крупній тертці, додають потовчені горіхи та консервовану кукурудзу, заправку II.

     300 г кмину, 1 яблуко, по 2 столових ложки горіхів і кукурудзи, 1 порція заправки.
Категорія: Салати | Переглядів: 534 | Додав: sodem | Дата: 08.06.2010 | Коментарі (0)

     Пагони капусти брокколі нарізають тонкими кружальцями, сир, молоду моркву натирають на крупній тертці, листки мангольду нарізають смужками, цибулю-слизун січуть і розтирають з сіллю. Все обережно перемішують, заправляють майонезом. Салат викладають у салатницю на листки ... Читати далі »
Категорія: Салати | Переглядів: 619 | Додав: sodem | Дата: 08.06.2010 | Коментарі (0)

Поділитись

Пошук

Календар
«  Червень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Архів записів

Друзі сайту
Шепетівський СТК ТСОУ
Заробіток в Інтернет
etxt.ru


Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz