Субота
18.05.2024
23:36
Вітаю Вас Гість
RSS
 
Вітаміни з грядки
Головна Реєстрація Вхід
Блог »
Меню сайту

Категорії розділу
Салати [23]
Овочеві гарніри [9]
Закуски [9]
Супи [13]
Соуси [10]
Другі страви [10]
Солодкі страви [0]
Напої [0]
Заготовки [0]

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 117

Статистика
Каталог webplus.info
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2010 » Червень » 9 » Галушки із зелені
16:53
Галушки із зелені
     Молоко кип'ятять з маргарином і прянощами, засипають манні крупи і розмішують, поки не утвориться гладенька грудка, знімають з вогню, вбивають яйце і додають посічену зелень, сіль. Змоченою в холодній воді ложкою формують галушки і варять їх у киплячій воді, м'ясному або овочевому бульйоні, солять.
     1,5 л рідини, 200 г молока, 1 столова ложка маргарину, 2 столові ложки манних крупів, 1 яйце, 50 г шпинату або лободи, 50 — кропу, по 25 г петрушки і цибулі-різанця, кмин, чабер, майоран, сіль.
Категорія: Супи | Переглядів: 560 | Додав: sodem | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Поділитись

Пошук

Календар
«  Червень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Архів записів

Друзі сайту
Шепетівський СТК ТСОУ
Заробіток в Інтернет
etxt.ru


Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz