Неділя
05.05.2024
23:25
Вітаю Вас Гість
RSS
 
Вітаміни з грядки
Головна Реєстрація Вхід
Блог »
Меню сайту

Категорії розділу
Салати [23]
Овочеві гарніри [9]
Закуски [9]
Супи [13]
Соуси [10]
Другі страви [10]
Солодкі страви [0]
Напої [0]
Заготовки [0]

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 117

Статистика
Каталог webplus.info
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2010 » Червень » 18 » Лейпцігська запіканка
17:46
Лейпцігська запіканка
     Дуже молоді овочі тушкують окремо з маслом у солоній воді: бамію цілими плодами, морквини нарізають уздовж навпіл, скорцонеру — на поздовжні скибочки, спаржу — довгастими шматочками, цвітну капусту — окремими суцвіттями, печериці — соломкою. Бамію, моркву, спаржу, скорцонеру перемішують з борошном, викладають у змащену маслом і посипану сухарями форму, запікають 10 хв та прикрашають цвітною капустою, печерицями та вареними й нарізаними соломкою кальмарами. Подають политою сухарним соусом.
 
     По 200 г бамії, скорцонери, моркви, спаржі, по 150 цвітної капусти, печериць і кальмарів, 100 г вершкового масла, 2 столові ложки сухарів, 1 столова ложка борошна, сіль.
Категорія: Другі страви | Переглядів: 608 | Додав: sodem | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Поділитись

Пошук

Календар
«  Червень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Архів записів

Друзі сайту
Шепетівський СТК ТСОУ
Заробіток в Інтернет
etxt.ru


Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz