Неділя
05.05.2024
21:55
Вітаю Вас Гість
RSS
 
Вітаміни з грядки
Головна Реєстрація Вхід
Блог »
Меню сайту

Категорії розділу
Салати [23]
Овочеві гарніри [9]
Закуски [9]
Супи [13]
Соуси [10]
Другі страви [10]
Солодкі страви [0]
Напої [0]
Заготовки [0]

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 117

Статистика
Каталог webplus.info
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2010 » Червень » 18 » Овочеве рагу
17:44
Овочеве рагу
     По черзі підсмажують нарізані великими шматочками бамію або скорцонеру, баклажани, пастернак, картоплю. Складають овочі в каструлю і тушкують на слабкому вогні 20 хв, підсолюють, заправляють лимонною кислотою або нарізаними помідорами, смаженою цибулею, зеленню кропу, петрушки, крес-салату.

     По 300 г бамії (скорцонери), баклажанів, пастернаку, картоплі, 1 лимон або 2 помідори, 1 цибулина, 4 столові ложки олії, 2 столові ложки зелені, сіль.
Категорія: Другі страви | Переглядів: 949 | Додав: sodem | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Поділитись

Пошук

Календар
«  Червень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Архів записів

Друзі сайту
Шепетівський СТК ТСОУ
Заробіток в Інтернет
etxt.ru


Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz