Субота
18.05.2024
18:24
Вітаю Вас Гість
RSS
 
Вітаміни з грядки
Головна Реєстрація Вхід
Блог »
Меню сайту

Категорії розділу
Салати [23]
Овочеві гарніри [9]
Закуски [9]
Супи [13]
Соуси [10]
Другі страви [10]
Солодкі страви [0]
Напої [0]
Заготовки [0]

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 117

Статистика
Каталог webplus.info
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2010 » Червень » 3 » Салат весняний
16:30
Салат весняний
     Шпинат або мангольд і ревінь нарізають, з'єднують з посіченою цибулею-слизуном, заправляють посіченою редискою або салатною гірчицею, крес-салатом, потертим хріном, коренеплодом кмину та олією.
     Зверху прикрашають скибочками вареного яйця та листками петрушки.

     300 г шпинату (мангольду), 150 г — ревеню, 100 г цибулі-слизуну, 100 г — редиски (гірчиці, крес-салату) або 50 г хріну (кмину), 1/3 склянки олії, 1 яйце, зелень петрушки, сіль, цукор.
Категорія: Салати | Переглядів: 679 | Додав: sodem | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Поділитись

Пошук

Календар
«  Червень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Архів записів

Друзі сайту
Шепетівський СТК ТСОУ
Заробіток в Інтернет
etxt.ru


Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz