Неділя
05.05.2024
18:08
Вітаю Вас Гість
RSS
 
Вітаміни з грядки
Головна Реєстрація Вхід
Блог »
Меню сайту

Категорії розділу
Салати [23]
Овочеві гарніри [9]
Закуски [9]
Супи [13]
Соуси [10]
Другі страви [10]
Солодкі страви [0]
Напої [0]
Заготовки [0]

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 117

Статистика
Каталог webplus.info
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2010 » Червень » 18 » Татарський соус
13:39
Татарський соус
     Жовтки змішують з сіллю і краплями додають олію, розтираючи до густоти сметани. Не припиняючи розтирання, додаючть розтерту зелень цибулі, красолі, петрушки, меліси або змієголовпика, заправляють оцтом.
 
     2 жовтки, 0,5 склянки олії, по 1 столовій ложці оцту, цибулі, красолі, петрушки, по 1 чакній ложці солі, меліси.
Категорія: Соуси | Переглядів: 813 | Додав: sodem | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Поділитись

Пошук

Календар
«  Червень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Архів записів

Друзі сайту
Шепетівський СТК ТСОУ
Заробіток в Інтернет
etxt.ru


Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz