Неділя
19.05.2024
01:08
Вітаю Вас Гість
RSS
 
Вітаміни з грядки
Головна Реєстрація Вхід
Блог »
Меню сайту

Категорії розділу
Салати [23]
Овочеві гарніри [9]
Закуски [9]
Супи [13]
Соуси [10]
Другі страви [10]
Солодкі страви [0]
Напої [0]
Заготовки [0]

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 117

Статистика
Каталог webplus.info
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Головна » 2010 » Червень » 18 » Таратор
13:23
Таратор
     Кисле молоко або кефір збивають з холодною кип'яченою водою (1:2). Зелень огіркової трави, крес-салату, кропу, кмину розтирають з сіллю і олією, додають до збитого кефіру, ще збивають. Подають охолодженим, приправляють горіхами або посіченими вареними яйцями.
     1 л кефіру, 200 г огіркової трави, по 50 — крес-салату і кропу, 25 г кмину, 1 столова ложка олії, 1 чайна ложка солі, 2 столові ложки горіхів або 1 яйце.
Категорія: Супи | Переглядів: 608 | Додав: sodem | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Поділитись

Пошук

Календар
«  Червень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Архів записів

Друзі сайту
Шепетівський СТК ТСОУ
Заробіток в Інтернет
etxt.ru


Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz