Неділя
05.05.2024
13:45
Вітаю Вас Гість
RSS
 
Вітаміни з грядки
Головна Реєстрація Вхід
Блог »
Меню сайту

Категорії розділу
Салати [23]
Овочеві гарніри [9]
Закуски [9]
Супи [13]
Соуси [10]
Другі страви [10]
Солодкі страви [0]
Напої [0]
Заготовки [0]

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 117

Статистика
Каталог webplus.info
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

« 1 2 3 4 »
     Головки салату, фенхелю, кріп, зелень цибулі щільно укладають у банку, заливають киплячим 10 %-ним розсолом, витримують 1—3 доби у кімнатних умовах, зберігають у холодному місці.  
     Споживають з олією після віджимання й нарі ... Читати далі »
Категорія: Закуски | Переглядів: 587 | Додав: sodem | Дата: 08.06.2010 | Коментарі (0)

     Варені коренеплоди подрібнюють на м'ясорубці і з'єднують з підсмаженою на олії цибулею та вареним пропущеним на м'ясорубці м'ясом, добре перемішують, пропускають суміш через м'ясорубку. Сметану збивають, додаючи жовток, вливають у паштетну масу, солять, додають майоран, ... Читати далі »
Категорія: Закуски | Переглядів: 568 | Додав: sodem | Дата: 08.06.2010 | Коментарі (0)

     Зерна вареної або консервованої кукурудзи змішують з нарізаною кубиками вареною морквою, додають олію, зелену цибулю, кріп або петрушку, лимонний сік.
 
     300 г кукурудзи, 100 г  моркви, по 50 г цибулі й кро ... Читати далі »
Категорія: Овочеві гарніри | Переглядів: 521 | Додав: sodem | Дата: 08.06.2010 | Коментарі (0)

     Варені коренеплоди скорцонери або вівсяного кореня (топінамбура, лопуха) нарізають кружальцями, приправляють лимонним або ревеневим соком, олією.
 
     500 г коренеплодів скорцонери (вівсяного кореня, топінамбура, лопуха), 1 л ... Читати далі »
Категорія: Овочеві гарніри | Переглядів: 520 | Додав: sodem | Дата: 08.06.2010 | Коментарі (0)

     Великі листки шпинату, базели або лободи та портулак тушкують, приправляють майонезом, зеленою цибулею.

     400 г шпинату (базели, лободи), 100 портулаку, 100 г майонезу, 1 столова ложка цибулі, сіль.
Категорія: Овочеві гарніри | Переглядів: 553 | Додав: sodem | Дата: 08.06.2010 | Коментарі (0)

     Черешки нарізають на шматочки 3-5 см, тушкують, додають нарізаний кубиками варений коренеплід кмину, приправляють салатною заправкою II.
 
     По 200 г ревеню і кмину, 1 порція заправки.
Категорія: Овочеві гарніри | Переглядів: 541 | Додав: sodem | Дата: 08.06.2010 | Коментарі (0)

     Головки зеленого салату або вітлуфу, катрану, фенхелю варять, нарізають кільцями, приправляють заправкою II і товченими горіхами, майораном, кропом.
 
     500 г салату (інших овочів), З столові ложки  горіхів, 2 стол ... Читати далі »
Категорія: Овочеві гарніри | Переглядів: 518 | Додав: sodem | Дата: 08.06.2010 | Коментарі (0)

     Черешки нарізають на шматочки 3—4 см, відварюють, додають нарізане кубиками яблуко та варену моркву, приправляють заправкою І, чабером.

     200 г мангольду, 1 яблуко, 1 морквина, 1 порція заправки, чабер.
Категорія: Овочеві гарніри | Переглядів: 602 | Додав: sodem | Дата: 08.06.2010 | Коментарі (0)

     Спаржу нарізають на шматочки 2—3 см, тушкують, приправляють петрушкою і заправкою II.

     500 г спаржі, 2 столові ложки петрушки, 2 порції заправки.
Категорія: Овочеві гарніри | Переглядів: 799 | Додав: sodem | Дата: 08.06.2010 | Коментарі (0)

     Нарізану бамію тушкують, додають посічену й перетерту з сіллю зелену цибулю, нарізану петрушку або кріп, посипають чабером, заправляють салатною заправкою І або II.
 
     500 г бамії, 2 столові ложки цибулі, 1 столова ... Читати далі »
Категорія: Овочеві гарніри | Переглядів: 579 | Додав: sodem | Дата: 08.06.2010 | Коментарі (0)

     Варений коренеплід нарізають кружальцями або кубиками, змішують з олією, оцтом, солять, приправляють зеленою цибулею і майораном або васильками, гісопом.
    
     750 г селери, 2 столові ложки олії, 5 столових ... Читати далі »
Категорія: Овочеві гарніри | Переглядів: 603 | Додав: sodem | Дата: 08.06.2010 | Коментарі (0)

     Моркву і яблуко натирають на крупній тертці, а хрін на дрібній тертці, приправляють заправкою III.
 
     2 великі морквини, 1 яблуко, 1 корінець хріну, 1 порція заправки.
Категорія: Салати | Переглядів: 1176 | Додав: sodem | Дата: 08.06.2010 | Коментарі (0)

     Коренеплід селери, моркву, яблуко натирають на крупній тертці, додають кислий сир з молоком, добре перемішують, викладають на листки салату у салатницю, прикрашають зеленню цибулі або селери, тертими горіхами, пареним чорносливом.
Категорія: Салати | Переглядів: 684 | Додав: sodem | Дата: 08.06.2010 | Коментарі (0)

     Коренеплід кмину і яблуко натирають на крупній тертці, додають потовчені горіхи та консервовану кукурудзу, заправку II.

     300 г кмину, 1 яблуко, по 2 столових ложки горіхів і кукурудзи, 1 порція заправки.
Категорія: Салати | Переглядів: 530 | Додав: sodem | Дата: 08.06.2010 | Коментарі (0)

     Пагони капусти брокколі нарізають тонкими кружальцями, сир, молоду моркву натирають на крупній тертці, листки мангольду нарізають смужками, цибулю-слизун січуть і розтирають з сіллю. Все обережно перемішують, заправляють майонезом. Салат викладають у салатницю на листки ... Читати далі »
Категорія: Салати | Переглядів: 615 | Додав: sodem | Дата: 08.06.2010 | Коментарі (0)

     Стеблоплід кольрабі і кореневище лопуха натирають на крупній тертці, салатну гірчицю нарізають смужками, додають зелень м'яти, цибулі, петрушки, обережно змішують, заливають заправкою І, перекладають у блюдо на листки салату, прикрашають шматочками шинки.
Категорія: Салати | Переглядів: 681 | Додав: sodem | Дата: 03.06.2010 | Коментарі (0)

     Листки капусти нарізають довгими смужками, моркву й яблуко натирають на крупній тертці, заправляють майонезом, селерою або кмином, поливають заправкою І.
 
     300 г пекінської капусти, по одному яблуку і морквині, майоран, се ... Читати далі »
Категорія: Салати | Переглядів: 1022 | Додав: sodem | Дата: 03.06.2010 | Коментарі (0)

     Листки капусти нарізають великими шматочками, з'єднують з будь-якою заправкою, посипають зеленню цибулі-piзанця.
 
     300 г пекінської капусти, 1 порція заправки, 1 столова ложка ци ... Читати далі »
Категорія: Салати | Переглядів: 1397 | Додав: sodem | Дата: 03.06.2010 | Коментарі (0)

     Спаржу нарізають тонкими кружальцями, молоду моркву натирають на крупній тертці, листковий салат нарізають тонкими смужками, підготовляють свіжий горох (боби або зелений горошок), обережно з'єднують овочі, заливають заправкою IV. Викладають у салатницю, прикрашають зеле ... Читати далі »
Категорія: Салати | Переглядів: 705 | Додав: sodem | Дата: 03.06.2010 | Коментарі (0)

     Черешки ревеню стирають у пюре, варені печериці нарізають тонкими смужками, змішують та додають нарізану зелень цибулі, петрушки, крес-салату, олію, зелень майорану, гісопу. Викладають у салатницю, прикрашають вареним яйцем.
 
     ... Читати далі »
Категорія: Салати | Переглядів: 605 | Додав: sodem | Дата: 03.06.2010 | Коментарі (0)

Поділитись

Пошук

Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Друзі сайту
Шепетівський СТК ТСОУ
Заробіток в Інтернет
etxt.ru


Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz