Неділя
05.05.2024
21:29
Вітаю Вас Гість
RSS
 
Вітаміни з грядки
Головна Реєстрація Вхід
Блог »
Меню сайту

Категорії розділу
Салати [23]
Овочеві гарніри [9]
Закуски [9]
Супи [13]
Соуси [10]
Другі страви [10]
Солодкі страви [0]
Напої [0]
Заготовки [0]

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 117

Статистика
Каталог webplus.info
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

« 1 2 3 4
     Черешки ревеню січуть і з'єднують з вареним, нарізаним кубиками буряком, посіченою цибулею, тертим хріном, заправляють сметаною.
 
    100 г ревеню, 200 г — буряка, по 50 г цибулі і хріну, півсклянки сметани, сіль, цукор.
< ... Читати далі »
Категорія: Салати | Переглядів: 636 | Додав: sodem | Дата: 03.06.2010 | Коментарі (0)

     Листки скорцонери або вівсяного кореня, кмину, черешки ревеню, крес-салат або салатну гірчицю нарізають, змішують і поливають заправкою І.

     200 г зелені скорцонери (вівсяного кореня), по 100 г — кмину й черешків ревеню, 50 г крес- ... Читати далі »
Категорія: Салати | Переглядів: 627 | Додав: sodem | Дата: 03.06.2010 | Коментарі (0)

     Листки зеленого салату, черешки ревеню, коріандр, зелену цибулю нарізають, перемішують і додають потовчені горіхи з сіллю та молоком. Викладають у салатник, прикрашають гілочками зелені.
 
     200 г салату, 100 г — ревеню, по ... Читати далі »
Категорія: Салати | Переглядів: 624 | Додав: sodem | Дата: 03.06.2010 | Коментарі (0)

     Нарізаний крес-салат або салатну гірчицю з'єднують з натертим плавленим сиром і зеленим горошком, заправляють майонезом, викладають у салатницю на листки зеленого салату, прикрашають скибочками яйця й зеленою цибулею.

     300 г к ... Читати далі »
Категорія: Салати | Переглядів: 662 | Додав: sodem | Дата: 03.06.2010 | Коментарі (0)

     Листки ендивію, ескаріолу, головки вітлуфу або пагони польового салату тонко нарізають смужками, кільцями або шматочками, додають майонез, викладають у салатницю та посипають посіченою зеленню кропу, петрушки чи селери.
 
   &n ... Читати далі »
Категорія: Салати | Переглядів: 532 | Додав: sodem | Дата: 03.06.2010 | Коментарі (0)

     Листки салату нарізають, додають нарізані соломкою редиску, огірки, посічену зелень кропу та цибулі, поливають заправкою IV, додаючі траву майорану, васильків або чаберу.

     300 г салату, 1 огірок, 100 г редиски, по 50 г кропу і ... Читати далі »
Категорія: Салати | Переглядів: 732 | Додав: sodem | Дата: 03.06.2010 | Коментарі (0)

     Шпинат або мангольд і ревінь нарізають, з'єднують з посіченою цибулею-слизуном, заправляють посіченою редискою або салатною гірчицею, крес-салатом, потертим хріном, коренеплодом кмину та олією.
     Зверху прикрашають скибочками вареного яйця та ... Читати далі »
Категорія: Салати | Переглядів: 677 | Додав: sodem | Дата: 03.06.2010 | Коментарі (0)

     Зелень і коренеплоди селери, листки гірчиці або крес-салату січуть та заливають заправкою І, витримують у емальованій посудині 1 год. Додають нарізані соломкою яблука, варені гриби, шинку (ковбасу, м'ясо), приправляють майонезом й обережно змішують. Салат викладают ... Читати далі »
Категорія: Салати | Переглядів: 625 | Додав: sodem | Дата: 03.06.2010 | Коментарі (0)

     Головочки нарізають тонкими кружальцями, яблуко натирають на крупній тертці, змішують, додають нашатковану зелену цибулю і заправку II. Залишають на 30 хв, перекладають у салатник, заправляють майонезом, прикрашають гілочками фенхелю або петрушки. Замість головочок фенх ... Читати далі »
Категорія: Салати | Переглядів: 546 | Додав: sodem | Дата: 03.06.2010 | Коментарі (0)

     Листки кропу і зеленої цибулі дрібно січуть, з'єднують з кислим сиром, викладають на листки зеленого салату, змащують сметаною.

     300 г зелені кропу, 200 г — цибулі, 100 г сиру, 1 головка салату, півсклянки сметани, с ... Читати далі »
Категорія: Салати | Переглядів: 731 | Додав: sodem | Дата: 03.06.2010 | Коментарі (0)

     Листки огіркової трави нарізають, з'єднують з посіченою редискою або листками гірчиці, додають листки красолі і заправляють лимонним соком із сметаною або олією.
 
     300 г огіркової трави, 100 г — редиски або гірчиці, 5 ... Читати далі »
Категорія: Салати | Переглядів: 692 | Додав: sodem | Дата: 03.06.2010 | Коментарі (0)

     Листки салату і крес-салату та гірчиці нарізають, поливають заправкою І.

     300 г зеленого салату, 100 г — крес-салату, 100 г гірчиці, 3 порції заправки.
Категорія: Салати | Переглядів: 594 | Додав: sodem | Дата: 03.06.2010 | Коментарі (0)

     Листки зеленого салату нарізають і з'єднують з нарізаним на скибочки вареним яйцем у натертій часником салатниці, зволожують заправкою ПІ, прикрашають нарізаною петрушкою та кропом.

     400 г зеленого салату, 2 яйця, 1 порція ... Читати далі »
Категорія: Салати | Переглядів: 652 | Додав: sodem | Дата: 03.06.2010 | Коментарі (0)

     І. 2 столові ложки яблучного оцту, З столові ложки олії, розтертий жовток, сіль і цукор за смаком.

     II. Сік одного лимона, 3 столові ложки олії, 1 столова ложка подрібненої зелені кропу, петрушки.
 
Категорія: Салати | Переглядів: 694 | Додав: sodem | Дата: 03.06.2010 | Коментарі (0)

Поділитись

Пошук

Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Друзі сайту
Шепетівський СТК ТСОУ
Заробіток в Інтернет
etxt.ru


Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz